Bodypump

Bodypump™ is een fitness training in groepsverband. Met behulp van een halter en gewichten worden alle belangrijke spiergroepen getraind. De manier om je body in shape te brengen en te houden.

Word slanker, strakker en fitter met bodypump. Bodypump is een les met krachtoefeningen waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint. Je zal te maken krijgen met simpele bewegingen waarbij je kracht en zelfvertrouwen zal ontwikkelen. Dit komt doordat je veel gebruik maakt van herhalende bewegingen met (licht) gewichten. Met de trainingen van Bodypump richt je je voornamelijk op het afvallen en verbranden calorieën. Tijdens een gemiddelde les zal je 560 calorieën verbranden.

Bodypump trainingen zijn opgebouwd uit:

  • warming-up

De warming-up bestaat uit diverse oefeningen. Na ongeveer 5 minuten zijn de spieren opgewarmd en kan je beginnen aan het zwaardere werk. Wel is het belangrijk om de warming-up niet met al te veel kilo’s te doen.

  • training

De groepsles Bodypump wordt gegeven met heerlijke muziek waarop je alle spieren onder handen neemt met behulp van halters en gewichten. Krachttraining met als doel een strakker lichaam te creëren in plaats van gespierd te worden, de lessen draaien voornamelijk om het uithoudingsvermogen van de spieren.

  • cooling-down

Bij de cooling-down houden we het ontspannen door middel van stretchen en rustige muziek. Dit doen wij om het risico van spierpijn of blessure te minimaliseren.

Bodypump les

Tijdens de lessen van Bodypump zal je trainen op de meest fantastische muziek begeleidt door onze professionele instructeurs. Onze instructeurs zullen jou de gedurende les begeleiden om jou te stimuleren, motiveren en te corrigeren. De eerste les zal gepaard gaan met spierpijn, maar geef het niet op! Na een aantal keer zal de spierpijn verminderen. Wel is het belangrijk om je lichaam tijd te geven om te herstellen met minstens een dag rust tussen de trainingen door. Alle programma’s worden elke 3 maanden vernieuwd qua choreografie en muziek, gegarandeerd altijd spannende, leuke en verrassende lessen.

Bodypump

Andere Faciliteiten