Groepslessen

De nieuwe trend is een korte maar zeer effectieve workout met snel resultaat.

Wij bieden diverse 30 en 45 minuten lessen aan, zoals: CX Worx, Bodybalance 45 format, Synrgy, Circuittraining en RPM

Maar ook reguliere 60 minuten lessen zoals o.a. Total Body WorkOut (BBB), Zumba, Yoga, Bodypump, Bodybalance, Spinning etc. staan op het groepslesrooster.

Wij beschikken over diverse groepslesruimtes (waaronder een aparte spinningszaal). Er is voor ieder wat wils, of je nu jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd bent.

Les Mills
Les Mills staat voor groepslessen met een garantie voor kwaliteit, fun en veiligheid. Onze instructeurs gaan elk kwartaal naar een bijscholingsdag, hier volgen ze workshops en masterclasses waar de nieuwste muziek, bewegingen en technieken worden doorgenomen. Kijk voor meer informatie op www.lesmills.nl

groepslessen

Proeftraining

Eenmalig aanvragen

Rooster

Lesrooster vanaf 1 september 2019

Zaal 1

09:15 uurTotal Body Workout
10:20 uurBodypump
19:20 uurCX Work           (30 min)
20:00 uurBodypump

 

Fitnessruimte

09:15 uurCircuit training   (45 min)
10:00 uurCore training     (15 min)
20:00 uurSynrgy               (30 min)
20:30 uurCore training      (15 min)
20:45 uurBoxercise           (45 min)

Zaal 2 (kleine zaal )
Zaal 3 (indoor cycling)

09:15 uurRPM      (45 min)Zaal 3
10:45 uurYogaZaal 2
19:00 uurRPM      (45 min)Zaal 3

Zaal 1

18:40 uurBody balance (45 min)
19:35 uurTotal body workout
20:35 uurZumba

 

Fitnessruimte

.

Zaal 1

09:15 uurBodypump
10:20 uurBodybalance
18:50 uurCX Work (30 min)
19:30 uurBodypump

 

Fitnessruimte

09:15 uurCircuit traning (45 min)
10:00 uurCore training (15 min)
20:00 uurHIIT (20 min)
20:30 uurBoxercise (45 min)

Zaal 3 (indoor cycling)

19:30 uurRPM (45 min.)

Zaal 1

09:15 uurZumba*
19:00 uurBodybalance

*niet tijdens schoolvakanties

Fitnessruimte

20:00 uurSynrgy training

 

Zaal 3 (indoor cycling)

19.00 uurRPM (45 min)

Zaal 1

09:15 uurBodypump
10:20 uurTotal Body Workout

Fitnessruimte

09:15 uurCircuittraining (45 min)
10:00 uurCore training (15 min)
10:15 uurBoxercise (45 min)

.

Zaal 1

09:00 uurBodybalance
10:00 uurBodypump

 

Zaal 3 (indoor cycling)

11:15 uurRPM (45 min)

Zaal 1

09:15 uurCardio Power (ca.30 min)
09:45 uurCX Work (30 min)

Fitnessruimte

10:30 uurSynrgy training (30 min)

Zaal 3 (indoor cycling)

09:30 uurSpinning

 

Andere Faciliteiten