LEDEN PROTOCOL PER 1 JULI 2020 (update dec 2020)

BELANGRIJK!
LEES DIT GOED DOOR, VOOR JE KOMT SPORTEN

Va Bene Fitness leden protocol per 01 juli 2020
(Laatste update 1-12-2020)

Beste Va Bene leden,
Lees onderstaande instructies a.u.b. goed door om ervoor te zorgen dat alles veilig en gestructureerd verloopt.
Kijk HIER voor de actuele openingstijden.

Vanaf 1 dec 2020 is het verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en deze op te houden tot je in de trainingsruimte bent. Tijdens het trainen mag het mondkapje af. Na het trainen moet het mondkapje weer op als je de trainingsruimte verlaat.
Heb je geen mondkapje bij je, dan kun je een mondkapje kopen bij de receptie. Zonder mondkapje zal de toegang worden geweigerd. Bij tussentijds de zaal verlaten (om bijv. water te tappen of naar het toilet te gaan) moet het mondkapje ook weer op.

Het va Bene personeel zal altijd een mondkapje dragen.
Met uitzondering van de groepsles instructeurs op dat moment lesgeven, en het personeel achter het scherm bij de receptie.

1 .Zorg dat je altijd, voor zowel de Fitness als voor de groepslessen reserveert. Zonder reservering kun je niet sporten. Reserveren gaat via je Virtuagym account. (Via de website of via de app van Virtuagym)
Registreren en reserveren:
Alle Va Bene fitness leden hebben een mail ontvangen met een persoonlijke registratie link. Volg de aanwijzingen in de mail. Kijk evt. via deze link een registratiefilmpje, en zie ook hoe te reserveren voor een training. Nog geen mail ontvangen? Check je spambox Nog steeds de mail niet kunnen vinden, mail naar info@vabenefitness.nl om de link aan te vragen.

Je kunt vanaf 1 week van te voren trainingen reserveren. Annuleren kan tot vlak voor de training. Je kunt ook bellen of mailen om je training te annuleren. LET OP: RESERVEREN VAN 2 BLOKKEN ACHTER ELKAAR IS NIET TOEGESTAAN. Wil je toch nog een 2e uur trainen, geef dit dan door na je 1e training  bij de receptie of bij de instructeur. Hij of zij zal jou dan toevoegen indien er plek is. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om te komen trainen  Zolang nodig zullen we werken met een beperkt rooster.  De groepslessen gaan door bij minimaal 3 personen (m.u.v. de fitness groepslessen, deze gaan door bij minimaal 2 personen).  Klik HIER voor het actuele fitness en groepslesrooster.
Ben je niet handig met computers of met de app en lukt het niet om te reserveren, neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch of kom langs bij de receptie. We helpen je graag. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op Tel.0182 390990. Buiten openingstijden kun je een e-mail sturen naar info@vabenefitness.nl. Houd er wel rekening mee dat je tijdig e-mailt omdat we niet altijd direct kunnen lezen en reageren.

2. Bij binnenkomst scan je je ledenpas. Het is niet toegestaan om zonder pasje of zonder in te checken het centrum te betreden.
Kijk ook het instructiefilmpje van onze branche organistatie NLACTIEF

3. Het verlaten van het pand:
Elke trainingsruimte heeft een eigen route om het pand te verlaten. Dus niet zoals gebruikelijk terug langs de receptie. Volg de aangegeven routepijlen en/of de instructies van de instructeur. Op deze manier houden we een goede veilige doorstroom en voorkomen we onnodige drukte rondom de receptie/ingang.

4. Zorg dat je op tijd, maar ook niet te vroeg bent voor je groepsles of fitness uurtje. 5 min van te voren aanwezig is wenselijk. Ben je erg vroeg wacht dan buiten op 1,5 afstand van mede sporters.

5. Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. We hebben soms (i.v.m. evt. buitenactiviteiten)  minder parkeerruimte dan gebruikelijk.

6.Blijf thuis als je klachten hebt zoals koorts, verkoudheid, benauwdheid of hoesten. Blijf ook thuis als iemand in jouw huis last heeft van deze klachten.

7.Ga zoveel mogelijk thuis naar de wc, en kleed je ook thuis vast om. Er is GEEN toegang tot de kleedkamer , douches en sauna’s omdat wij in onze kleedkamers geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen en de routing niet goed is uit te voeren. Zorg voor schoon schoeisel, dus wissel voor het betreden van de trainingsruimte je buitenschoenen met je binnen sportschoenen. We bieden hiervoor diverse plaatsen waar dat mogelijk is.  Neem een handdoek mee en bidon. Alles wat u van thuis meeneemt, zoals flesjes water ,mondkapjes etc. moet u ook weer mee terug nemen naar huis. Afvalbakken binnen Va Bene zijn uitsluitend voor (papieren) schoonmaakdoekjes. Voor nood is het toilet beneden in de hal open voor gebruik.

8.Was en/of desinfecteer je handen voor en na elk sportmoment.

9.Maak na gebruik al het materiaal grondig schoon. Dit geldt in de fitness en in de groepslessen.

10.In de fitness mag je aanwezig zijn in je gereserveerde tijdblok, daarna verlaat je het pand via de aangegeven route. (de deur bij de SYNRGY achterin de fitness)

11.De capaciteit van ons luchtsysteem voldoet ruim aan alle streng gestelde eisen. 100% schoon gefilterde buitenlucht in, en de vuile lucht weer naar buiten, Geen recirculatie. We ventileren indien nodig ook via deuren en ramen met buitenlucht.

12.Voorlopig schenken wij geen koffie, thee en eiwit shakes. Flesjes water, sportdranken en repen zijn wel verkrijgbaar direct bij binnenkomst bij de receptie. A.u.b. zoveel mogelijk contactloos per pin betalen.

13.Houd je ten alle tijden aan de 1,5 meter afstand van mede sporters en medewerkers van Va Bene fitness en luister ten alle tijden naar de instructies van de (fitness-/groepsles)instructeurs. Ook als u uit 1 gezin komt, houd je binnen Va Bene fitness 1.5 meter afstand.

14. Lees iedere keer de Corona controle vragen bij het reserveren. Deze worden regelmatig, op advies van het RIVM, ge-update.
Bij binnenkomst moet je op alle Corona controle vragen (deze zijn aanwezig bij de receptie) nog steeds nee kunnen antwoorden.
Zo niet, dan mag u niet komen trainen.

Keep safe!