LEDEN PROTOCOL PER 1 JULI 2020

BELANGRIJK!
LEES DIT GOED DOOR, VOOR JE KOMT SPORTEN

Va bene Fitness Leden Protocol per 01 juli

Beste Va Bene leden,
Lees onderstaande instructies a.u.b. goed door om ervoor te zorgen dat alles veilig en gestructureerd verloopt.
Kijk HIER voor de actuele openingstijden.

Protocol vanaf 01 juli.

1 .Zorg dat je altijd, voor zowel de Fitness als voor de groepslessen reserveert. Zonder reservering kun je niet sporten. Reserveren gaat via je Virtuagym account. (Via de website of via de app van Virtuagym)
Registreren en reserveren:
Alle Va Bene fitness leden hebben een mail ontvangen met een persoonlijke registratie link. Volg de aanwijzingen in de mail. Kijk evt. via deze link een registratiefilmpje, en zie ook hoe te reserveren voor een training. Nog geen mail ontvangen? Check je spambox Nog steeds de mail niet kunnen vinden, mail naar info@vabenefitness.nl om de link aan te vragen.

Je kunt vanaf 1 week van te voren trainingen reserveren. Annuleren kan tot vlak voor de training. Je kunt ook bellen of mailen om je training te annuleren. LET OP: RESERVEREN VAN 2 BLOKKEN ACHTER ELKAAR IS NIET MEER TOEGESTAAN. Wilt je toch nog een 2e uur trainen, geef dit dan door na je 1e training  bij de receptie of bij de instructeur. Hij of zij zal jou dan toevoegen indien er plek is. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om te komen trainen  Zolang nodig zullen we werken met een beperkt rooster.  De groepslessen gaan door bij minimaal 3 personen (m.u.v. de fitness groepslessen, deze gaan door bij minimaal 2 personen).  Klik HIER voor het actuele fitness en groepslesrooster.
Ben je niet handig met computers of met de app en lukt het niet om te recerveren, neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch . We helpen je graag. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op Tel.0182 390990. Buiten openingstijden kun je een e-mail sturen naar info@vabenefitness.nl. Houd er wel rekening mee dat je tijdig e-mailt omdat we niet altijd direct kunnen lezen en reageren.

2. Bij binnenkomst scan je je ledenpas. Het is niet toegestaan om zonder pasje of zonder in te checken het centrum te betreden. Kijk ook het instructiefilmpje van onze brancheorganistatie NLACTIEF

3. Het verlaten van het pand:
Elke trainingsruimte heeft een eigen route om het pand te verlaten. Dus niet zoals gebruikelijk terug langs de receptie. Volg de aangegeven routepijlen en/of de instructies van de instructeur. Op deze manier houden we een goede veilige doorstroom en voorkomen we onnodige drukte rondom de receptie/ingang.

4. Zorg dat je op tijd, maar ook niet te vroeg bent voor je groepsles of fitness uurtje. 5 min van te voren aanwezig is wenselijk. Ben je erg vroeg wacht dan buiten op 1,5 afstand van medesporters.

5.Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. We hebben minder parkeerruimte dan gebruikelijk.

6.Blijf thuis als je klachten hebt zoals koorts, verkoudheid, benauwdheid of hoesten. Blijf ook thuis als iemand in jouw huis last heeft van deze klachten.

7.Ga thuis naar de wc en kleed je ook thuis vast om. Er is GEEN toegang tot de kleedkamer , douches en sauna’s omdat wij in onze kleedkamers geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen en de routing niet goed is uit te voeren. Zorg voor schoon schoeisel. Voor nood is het toilet beneden in de hal open voor gebruik. Neem een handdoek mee en bidon. Alles wat u van thuis meeneemt, zoals flesjes water etc. moet u ook weer mee terug nemen naar huis. Afvalbakken binnen Va Bene zijn uitsluitend voor (papieren) schoonmaakdoekjes.

8.Was en/of desinfecteer je handen voor en na elk sportmoment.

9.Maak na gebruik al het materiaal grondig schoon. Dit geldt in de fitness en in de groepslessen.

10.In de fitness mag je aanwezig zijn in je gereserveerde tijdblok, daarna verlaat je het pand via de aangegeven route. (de deur bij de SYNRGY achterin de fitness)

11.De capaciteit van ons luchtsysteem voldoet ruim aan alle streng gestelde eisen. 100% schoon gefilterde buitenlucht in, en de vuile lucht weer naar buiten, Geen recirculatie. We ventileren indien nodig ook via deuren en ramen met buitenlucht.

12.Voorlopig schenken wij geen koffie, thee en eiwitshakes. Flesjes water en sportdranken zijn wel verkrijgbaar direct bij binnenkomst bij de receptie. Aub contactloos per pin betalen.

13.Houd je ten alle tijden aan de 1,5 meter afstand van medesporters en medewerkers van Va Bene fitness en luister ten alle tijden naar de instructies van de (fitness-/groeps)instructeurs.
Keep safe!

14. Lees iedere keer de Corona controle vragen bij reserveren. Deze worden regelmatig, op advies van het RIVM, ge-update.

 

Laatste ge-update 25-09-2020