Overige groepslessen

Synrgy

Synrgy is een vernieuwd en plezierig trainingssysteem voor beginnende én gevorderde sporters. De vraag daarentegen is natuurlijk ‘Wat is Syngry precies?’ Synrgy360 wordt gebruikt voor het uitvoeren van innovatieve en dynamische total body trainingen.

Met Synrgy360 kan je werken aan verschillende doelen als individueel of in teamverband. Een van deze doelen kan zijn uithoudingsvermogen, stabiliteit, snelheid, krachttraining, lenigheid en coördinatie.

Body Balance

Body Balance bestaat uit een aantal gemixte bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. De soortgelijke yoga bewegingen van Body Balance zorgt er tevens voor dat je controle krijgt over je ademhaling. Body Balance zorgt voor een geweldige kennismaking met discipline en functioneert als een goede aanvulling op diverse sporten.

Spinning

Spinning is een welbekend fietstrainingsprogramma voor iedereen die zijn conditie wenst te verbeteren, af te vallen of simpel weg een beter fietsprestatie wilt neerzetten. Met Spinning krijgt je te maken met een zeer hoge verbranding waardoor buik, billen en benen vet geëlimineerd wordt, dé perfecte BBB training.

Dit fietsprogramma is geschikt voor jong, oud, beginner, gevorderde, man of vrouw, mede dankzij de af te stellen spinning fietsen zodat hij perfect aansluit bij jouw lichaam en comfortabel staand/zittend kan fietsen.

Circuit training

Een complete, total-body workout in groepsverband van ca. 45 minuten voor beginners tot gevorderden. Met slechts een druk op de knop wordt de juiste weerstand gekozen wat het bedienen van het systeem zeer eenvoudig maakt.

Core training

Workout waarbij we de buik en rugspieren trainen. Kort maar krachtig!

HIIT (High Intensity Interval Training)

Dit is een korte intensieve training, waarbij hartslag verhogende oefeningen afgewisseld worden met korte rustmomenten. Een van de grootste voordelen van HIIT is dat je in een minimale tijd maximaal resultaat behaald. Met een effectieve afterburn (vetverbranding in rust na de training).

LM Core

Is een workout die het beste van een groepsfitness les en een Personal Training sessie combineert. CXWORX™ concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

groepsles van de maand

RPM

45/50 min durende interval indoor cyclingles (volgens het Les Mills concept) voor iedereen die calorieën wil verbranden, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Het is een leuke effectieve crosstraining variatie en zal je opzwepen door de muziek.

Andere Faciliteiten