Personal Training

Een personal trainer zorgt voor net dat extra zetje in de rug, er is geen comfort zone. Bloed, zweet en tranen, doorzetten wanneer je niet meer kan, conditie/uithoudingsvermogen verbeteren, dat is waar het om gaat met een personal trainer. Va Bene fitness is ervan overtuigd dat het trainen met een personal trainer dé manier is voor de meeste mensen.

Wat doet een personal trainer

Een personal trainer zorgt voor de meeste resultaten dankzij de persoonlijke aandacht dat zich uit in binding, betrokkenheid en vastigheid. Je gaat samen werken aan jouw wensen en doelstellingen. Enkele van deze doelstellingen kunnen zijn; figuurverbetering, afvallen, het verlagen van vetpercentage, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren en een gezonde leefstijl. Bij een persoonlijke doelstelling hoort een op maat gemaakt programma, want immers ieder lichaam werkt anders en dus ook jouw trainingsprogramma.

De personal trainers van Va Bene fitness nodigen jou uit voor een één op één intakegesprek waarin je kennis met elkaar maakt en je doelen gaat bespreken. Vervolgens krijg je uitleg over voeding, training en rust. Je wordt gemeten, gewogen en je vet percentage wordt bepaald. Afhankelijk daarvan maken zij een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema afgestemd op jou en je doel(en). Samen met de personal trainer zul je aan de slag gaan en krijg je feedback over de training(en) en periodes tot jouw doel is bereikt.

personal trainer

Wanneer een personal trainer?

Kun jij wel hulp gebruiken met fitnessen om je doelen te behalen of om gemotiveerd te blijven? Of het nu gaat om spieropbouw, gewichtsverlies of conditie, onze personal trainers helpen jou graag op weg. Personal Training is niet leeftijdsgebonden en uiterst geschikt voor jong en oud. Heb jij motivatie en wil jij de kwaliteit van je lichaam verbeteren dan raden wij jou aan om een intakegesprek in te plannen om samen de aanpak te bespreken.

Andere Faciliteiten