Total Body Workout

Total Body Workout is een les, waarbij we het hele lichaam trainen. We starten met een warming up, gevolgd door diverse spierversterkende oefeningen met extra aandacht voor de buik, benen en billen.

De total body workout groepsles bestaat uit een combinatie training voor het hele lichaam waar bij je conditioneel en spierversterkend bezig bent. Je krijgt een warming-up met verschillende oefeningen dat voordelig is voor alle BBB (buik, benen en billen) spiergroepen waarbij je voornamelijk gebruik zal maken van het eigen lichaamsgewicht. Tijdens de groepsles zal je werken aan je figuur en uithouding.

Enkele voordelen van de Total Body Workout:

  • Figuur verbetering

De verschillende oefeningen van de total body workout zorgen ervoor dat je lichaam verstevigd en op natuurlijke wijze gecorrigeerd wordt.

  • Efficiëntie

Tijdens de oefeningen wordt er voornamelijk de focus gelegd op efficiënte bewegingen waarbij je veel gebruik maakt van de core van het lichaam voor balans.

  • Calorieën verbranding

Met de total body workout zal je tot wel 600 calorieën verbranden. Dit komt geheel doordat je gebruik maakt van vele diverse spieren tijdens squats en lunges.

Total Body Workout Groepsles

De lessen worden gegeven in een groep met een lekker tempo en afwisselingen. Je merkt hierbij direct dat de spieren in het hele lichaam met name de BBB getraind wordt. Tijdens het conditionele gedeelte van de les zal je oefeningen uitvoeren van basic steps, tae bo, dans en steps, afgewisseld met spierverstevigende oefeningen.

Bij de total body workout maakt het niet uit welk conditieniveau je hebt, jong of oud bent, iedereen mag participeren aan de lessen. Dus kan jij twee keer of meer de trap op en af lopen zonder buiten adem te raken? Dan zit je bij deze lessen wel goed. Het maakt niet uit wanneer je een beginner of gevorderde sporter bent want jij beslist zelf het niveau en intensiteit van het trainen.

Total Body Workout

Andere Faciliteiten