Virtuagym & Neo health station

Virtuagym

Persoonlijk Fitness Schema’s
De fitnesscoach kan met behulp van virtuagym diverse fitness schema’s voor je maken. Je krijgt een uitgeprint en/of een digitaal schema op maat gemaakt voor allerlei doelen: afvallen, spieren opbouwen of fit worden.

Virtuagym app
Via de appstore kun je de virtuagym app gratis downloaden met  basisoefeningen en trainingen. Je basisschema die de fitnesscoach voor je heeft gemaakt kun je ook terugvinden in deze app. Wil je meer dan dat? Dan kun je de app upgraden via Va Bene Fitness tegen een gering bedrag, zodat je een jaar lang toegang hebt tot alle extra’s binnen de app en div. contactmomenten met de fitnesscoach die voor jou dan persoonlijke trainingsschema’s zal samenstellen.

Behaal Doelen
Je kunt allerlei doelen bijhouden zoals gewicht, verbrande calorieën, vetpercentage en meer.

Neo Health Station

Digitale personal trainer
De NEO Health Station is een bijna twee meter hoge touchscreen. Op het scherm vindt je onder andere informatie over spiergroepen en daarop gerichte oefeningen, individuele work-outs of virtuele groepssessies en een timer-functie voor onder andere intervaltrainingen. Via een QR-code kun je oefeningen toevoegen aan jouw persoonlijke programma in de virtuagym app.

VIRTUAGYM & NEO HEALTH STATION

Andere Faciliteiten