Zumba

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierversterkende workout. Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

Zumba is een zeer effectieve combinatie training van fitness en dans geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen zoals de merengue, salsa, cumbia, samba en axé op een zeer entertainende manier. Kortom het is dé perfecte training om je conditie te verbeteren én af te vallen.

Een Zumba workout vergt veel fysieke inspanning maar tegelijk geestelijke ontspanning. Doordat Zumba een leuke training is kun je al snel goede resultaten bereiken in enkele weken zo zul je verschil zien bij de taille en dijbenen. Wel is het van belang om twee keer per week Zumba les te volgen om deze resultaten te bereiken. Buiten fysieke lichamelijke resultaten zul je wel degelijk verschil merken op het gebied van conditie verbetering en vetverbranding. Met de Zumba lessen zal je merken dat je betere coördinatie ontwikkeld en steeds flexibeler wordt.

Zumba les

De Zumba lessen bestaat uit heerlijke up beat muziek en choreografie waarbij je onmogelijk stil kunt staan. De choreografie zal bestaan uit afwisselende low impact moves met high impact moves. Door deze afwisselende moves creëer je al snel aanzienlijk verstevigde armen krijgen en strakkere buik- been- en bil spieren.

Je kunt Zumba les alleen volgen of samen met een vriend of vriendin. Iedere keer wanneer je Zumba les volgt zal het voelen als een feestje. Zelfs wanneer je niet denkt te kunnen dansen is Zumba geschikt door de simpele danspasjes. Dus dames en heren geen excuses en dans mee met onze Zumba lessen en gooi die heupen los op de beat!

Alle Zumba lessen worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Zij bieden de nodige begeleiding tijden de lessen dat je helpt gemotiveerd te blijven.

Zumba Groepslessen

WEETJE: Met een uurtje Zumba les verbrand je onopgemerkt tot maar liefst 900 calorieën dat is te vergelijken met een Double Whopper met kaas!

Andere Faciliteiten