Zumba

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierversterkende workout. Met Zumba heb je nooit het gevoel dat je bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

 

Zumba is een zeer effectieve combinatie training van fitness en dans geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen zoals de merengue, salsa, cumbia, samba en axé op een zeer entertainende manier. Kortom het is dé perfecte training om je conditie te verbeteren én af te vallen.

De workout vergt veel fysieke inspanning maar tegelijk geestelijke ontspanning. Doordat het dansen een leuke training is kun je al snel goede resultaten bereiken in enkele weken, zo zul je verschil zien bij de taille en dijbenen. Buiten fysieke lichamelijke resultaten zul je wel degelijk verschil merken op het gebied van conditie verbetering en vetverbranding. Tijdens de lessen zal je merken dat je een betere coördinatie ontwikkeld en steeds flexibeler wordt.

 

Zumba les

De groepslessen zullen bestaan uit heerlijk up beat muziek. De choreografie zal bestaan uit afwisselende low impact moves met high impact moves. Door deze afwisselende moves creëer je al snel verstevigde armen en strakkere buik- been- en bil spieren.

Je kunt de groepslessen samen volgen met familie, een vriend of een vriendin. Iedere keer wanneer je deelneemt aan de groepsles zal het voelen als een feestje. Zelfs wanneer je denkt niet te kunnen dansen is Zumba geschikt door de simpele danspasjes. Dus dames en heren geen excuses en dans mee met onze Zumba lessen en gooi die heupen los op de beat!

Alle Zumba lessen worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs. Zij bieden de nodige begeleiding tijden de lessen dat je helpt gemotiveerd te blijven.

Zumba Groepslessen

WEETJE: Met een uurtje Zumba les verbrand je onopgemerkt tot maar liefst 900 calorieën dat is te vergelijken met een Double Whopper met kaas!

Andere Faciliteiten